≡ Menu

Turistični vodniki za Francijo

Če se boste odpravili na potovanje v Francijo, vam priporočamo tudi uporabo kakšnega turističnega vodnika za Francijo ali regijo v katero se odpravljate. V njih najdete obilico koristnih nasvetov za potovanje, priporočene hotele in restavracije, prevoze, opise glavnih znamenitosti in druge nasvete.

Za Francijo najdete veliko turističnih vodnikov. Lahko izberete takšnega, ki pokriva celo Francijo, ki jih najdete spodaj lai si izberete kakšnega, ki pokriva samo določeno regijo ali mesto v Franciji. Med drugim obstajajo: Toskana, Bretanija in Normandija, Korzika, Azurna obala, Pariz, frnacoske Alpe in še kakšen.

Turistični vodnike za Francijo naročite preko spodnje povezave po najnižji ceni in z brezplačno poštnino. Ostale vodnike lahko najdete preko spodnjih povezav.

Turistični vodniki

Lonely Planet Francija

Najbolj popularne turistični vodnik za Francijo, ki pokraiva prenočišča, znamenitosti, hrano, prevoze in vse ostalo za potovanje po celi Franciji.

Izdano: 2013

Preverite ceno

DK Eyewitness Francija

Odlične vodnik za obisk Francije v katerem najdete veliko fotografij in zanimivih informacij za odkrivanje te lepe države.

Izdano: 2014

Preverite ceno

The Rough Guide Francija

Tudi v tem vodiču za Francijo najdete koristne nasvete za ogledem glavne znamenitosti Francije in še veliko drugega.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Francija z družino

Družinski vodnik za potovanje po Franciji s predlogi za izlete in doživetja z otroci.

Izdano: 2014

Preverite ceno

Rick Steven’s Francija

Še ena opcija za raziskovanje Francije na izletu ali potovanju je ta vodnik, ki vam bo predstavil številne znamenitosti v Franciji.

Izdano: 2014

Preverite ceno

Michelin Green Guide

Še en zanimiv vodič z ekološkim pridihom za zanimivo potovanje po Franciji.

Izdano: 2014

Preverite ceno

 

Preverite tudi druge turistične vodnike za Francijo in Evropo.